MUHD RUSHDI

ni gambar dlm van, masa 2nd trip ke Bali


Aku suker gbr ni coz susah utk kami pose cam ni...huhu.Nanti kte buat cam2 pose ye bang.This is My Husband......sehat & empuk....wah kaka
Entri kali ni aku nak citer pasal rushdi...
Korang tahu maksud Rushdi ? Maksudnya Pentunjuk....Emm sedap maksud tu....
Xmacam nama aku x maksud...yg aku tahu nur tu adalah cahaya...lain2 x tahu...masa kecik2 dulu aku marah mak bapak aku...asal ltak nama aku cam tu...bila besar sket bru aku sedar yg parent kita dah cuba sedaya upaya tuk the best name for her daughter....

Apa yg best pasal nama ni....bila kite org g tmpt yg x pnah peg biasanya akn smpai.Selalunya akulah yg akn mintak ke tmpt yg x pnah husband pn pergi...tp Alhamdulillah xsesat.....So tu lah yg aku nak katakan...dialah pentujuk aku, petunjuk family.
Betulah kata org nam tu adalah doa, kalo maksudnya baik, disebut berulang x, ia akan jd doa...
Apa yg aku harapkan semoga husband aku akn jd pentunjuk aku dalam semua aspek...dan petunjuk u anak-anak dia.
Amin. I labiu Abang

3 komen:

khaiza said...

best ye ada petunjuk dlm hidup..hehehe

Muhd Rushdi - Didiz said...

ya, juga petunjuk untuk cara-cara mendebabkan badan. saya sangat arif dalam bab-bab ini. petunjuk no.1. keh keh keh.

tq ayang. i labiu u jugak.

suealeen said...

sa... kak ela tag sa di blog syafiah

Post a Comment