Athir & Babah



03/03/2009-Selasa-3.15am
Nilah satu-satunya suami ku &anakanda ku yg makin hari makin nakal.Act hr ni besday my husband: Tp sadis tul x lh nk celebrate coz dia kt jb n kami kt trg.Apepun Selamat Hari Lahir Yg ke 27 u suami yg tercinta....Ayang doakn semoga abg sentiasa di bri Kshtan & kesejahteraan , smoga bertambah- tambah rezeki dn diberkati Nya.Semoga success slalu n x lupa pdNya.
Since married, ni dah kali ke3 besday abg, ..........tp camtulah bla hr cantik cam thn lpas jtuh hr sabtu..abg kerja...duit tu katanya: ada thn2 sudah yg jth hr kerja, dah siap nk apply cuti tp suami ckp x yah...
kalo masa bercinta lg la....xlh sambut on time...ye lah dh 12mlm dia x kasi aku kluar dr gate UTM. Tp tngoklah skrg....mmg slalunya celebrate later.Susah jg ye kalo xnk bg pluang bg org lain nk appreciate dr sdr. Aku bab2 smbt besday & suprise kn org, suka sgt. Sbb aku suka dr aku di supprisekan...Nanti kat Trg la pasing hadiah>>..x tahu la abg suka ke x.
Athir maghrib smlm muntah byk btul...Habis kluar nasi ng aiskrim yg dimkn ptg tu..
Mgkn smlm makcik dia asyik usik dia dgn ikan keli tu sampai dia lari kegelian n ditmbh perut dia yg pnuh. Geli & Takut, 2 pekara yg aku perasan athir dah tahu sebut dan menunjukkan aksinya.
Akhir2ni kalo usik dia pasal takut..dia dah phm.Kalo tanya babah mana?dia jwb wor ( o aku fhm...johor la tu ).
Hr ni pg2 lg sblm aku kluar, baru nk iron bju, aku on kn iron p dapur jap on kn hitter,baru aku nk tarik wayar kipas skali terkena iron. Pop kluar percikn api N 1 umah aku black out. Terdiam kejap........lama br aku berani on kn blik Ibu fius tu.Then blh iron blik tp Wayar kpas tu kna blut ng saltip coz dh melted

8 komen:

pinky said...

tula..kejauhan ni mmg kerinduan dbuatnye ye k.sa...
anyway,len kali kful psl letrik tu..
fuh..brani tol onkan balik fius tu..
kalo den,nangis dulu...hahaha

Muhd Rushdi - Didiz said...

terima kasih kek dan bunga.

Muhd Rushdi - Didiz said...

bila nak update ?
asyik tanya orang je cepat update.

nik said...

banyak ke tempahan utk kahwin? klu rasa tak sempat utk mekap... caling2 la boleh kita tolong...

suealeen said...

Sa.. ni kak Ela... kak Ela nak email add.. nak invite join blog Memoir Hj Hamid...

-Saa- said...

ooo email...rathisa@yahoo.com

-Saa- said...

Nik...nti snang leh jumpe....
kte ctc2la ye...
duk mana?

noorra said...

Sa ni kak Bib, jgn lupa add kak Bib juga. ni email YM kak Bib, noorra_99@yahoo.com

Post a Comment